Bescherm wat je liefhebt

Over ons

Beste lezers,

 

Hoe is ecologisch en sociaal verantwoord handelen in het dagelijks leven mogelijk? En wat heeft dit voor invloed op jouw leefwereld en de wereld daarbuiten? Deze vragen bepalen onze acties en beslissingen. Ze zijn het uitgangspunt voor de thema’s, die we hier willen behandelen. Het Waschbär-magazin geeft impulsen en handige tips voor je leefomgeving. Als een soort wegwijzer voor zowel kleine stapjes als grote sprongen.

 

Alleen al met de onderwerpen, die uit ons eigen werkterrein naar voren komen, hebben wij genoeg om over te schrijven. Maar we willen onze horizon steeds blijven verruimen. We zijn slechts een deel van een grote gemeenschap, die bijdraagt aan een betere wereld. Daarom zijn wij steeds op zoek naar spannende projecten, moedige initiatieven en positieve ontwikkelingen, die we hier aan jou kunnen presenteren. We praten met mensen, die de gebaande paden hebben verlaten en op zoek zijn naar hun eigen weg. We willen leren van experts, die oplossingen hebben voor alledaagse problemen en antwoorden hebben op de grote vragen van onze tijd. En we willen wijzen op controverses, want duurzaamheid moet steeds opnieuw worden onderhandeld en verder ontwikkeld.

 

De auteurs, die af en toe of regelmatig voor het blad schrijven, zijn net zo divers als de wereld van Waschbär: medewerkers uit ons eigen team, deskundigen uit ons netwerk, maar ook bevriende bloggers en auteurs wiens hart klopt voor „groene verhalen“. Wij zijn heel blij dat zoveel medewerkers de pen en camera hebben gepakt om artikelen voor het magazine te schrijven, want zij maken het tot een echt Waschbär-magazine!

 

Wat we ook willen is een dialoog met jullie, onze lezers! Heb je suggesties, lof of kritiek? Zijn er onderwerpen waarover je graag iets zou willen lezen? Ken je inspirerende mensen of projecten waarover we zouden kunnen berichten in het Waschbär-magazine? Schrijf ons een e-mail of schrijf een commentaar onder het artikel. Wij verheugen ons op jouw aanbevelingen en het delen van de artikelen uit ons magazine.

 

Ik wens je in naam van het hele Waschbär-team veel plezier bij het lezen van het magazine,

 

Katharina Hupfer

Bedrijfleidster Waschbaer GmbH en verantwoordelijk voor het merk Waschbär